Programeaza-te online

Programeaza-te acum

Daca nu vrei sa astepti sa iti raspunda cineva la telefon sau ti-ai dat seama ca iti trebuie o interventie stomatologica ia programul nostru s-a incheiat, te poti programa direct de aici.

Programeaza-te online!

De ce sa ne alegi?

Mai jos ti-am enumerat cateva motive

Lucram Cu Pasiune

Deoarece stomatologia nu este doar un job, ci este o pasiune a noastra, tot timpul ne vom dedica 100% clientilor nostri pentru a le oferi cea mai buna experienta.

Staff Primitor

Iti garantam ca vei pleca cu zambetul pe buze de la noi deoarece noi suntem o echipa zambitoare, iar zambetul nostru este molipsitor.

Servicii Profesionale

Deoarece echipa noastra este formata doar din profesionisti, suntem capabili sa ducem la bun sfarsit orice tip de interventie stomatologica.

Diagnostice Precise

Cand va consulatati la noi nu trebuie sa aveti nici un stres deoarece toate diagnosticele pe care le oferim noi sunt 100% precise datorita echipei noastre de profesionisti.

Consultatii Anuale

Noi oferim consultatii anuale pentru a verifica sanatatea dentara, iar daca sunteti client fidel, veti beneficia de reduceri considerabile de la an la an.

Plata In Rate

La noi plata in rate este posibila deoarece sunt anumite interventii complexe si totodata costisitoare pe care nu multi si le permit sa le plateasca integral.